Teamuitje Zeilen

Teamuitje zeilen

Versterk de teamgeest onder collega’s met een teamuitje zeilen. Op zeilcharter De Korevaer ervaart u het traditionele zeilen en leert u elkaar beter kennen. Doe actief mee of ontspan op het dek.

Actief meedoen en ontspannen

De Korevaer is een in 1911 gebouwde zeilklipper. Het was een eenmaster toen ze voor het eerst het ruime sop koos. Later werd er een motor ingebouwd, zodat het vaartuig dienst kon doen als binnenvaartschip. Sinds 1999 trotseert ze weer zeilend de golven. Korevaer Zeilevenementen organiseert dagtochten en op maat gesneden (meerdaagse) arrangementen. Tijdens een teamuitje op het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee kunnen passagiers tijdens het teamuitje actief meezeilen. Wie liever ontspant, geniet van de bijzondere stilte op open water. Wij doen er alles aan om u een mooie dag te bezorgen. Boek nu een unieke belevenis!

Zeilen en teambuilding vormen een perfecte combinatie. Een zeiltocht op De Korevaer is dan ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Geniet van de stilte op het water of doe actief mee en ontdek hoe u in één team samenwerkt.

Waarom u voor Korevaer Zeilevenementen kiest

  • Teamuitjes zeilen
  • Aangesloten bij Vereniging voor Beroepschartervaart
  • Catering, muziek, specifieke bestemming, workshops
  • Geniet van de stilte of doe actief mee
  • Zeer geschikt om de teamgeest te versterken
  • Onder andere televisie en biertap aanwezig
  • Zelf in de kombuis koken of lekker uit eten gaan

Ga met ons mee!

U bent van harte welkom aan boord van zeilklipper De Korevaer voor een dagje zeilen met collega’s. Laat u meevoeren naar de mooiste haventjes en geniet van het traditionele zeilen. Meld u aan via de website of bel 0650 979101.

Gasten geven Korevaer Zeilevenementen een 4.8 uit 5 sterren (49 recensies)